D U T C H F O T O

Welkom (terug) op mijn fotografisch nieuwe blog.

[flo_mosaic mosaic_id=’2260′]

Ik heb een lange tijd weinig tot bijna niets ” Fotografisch “gepost. Facebook en Instagram waren toch wel de site’s waarop ik mijn laatste nieuws wilde plaatsen.
Nu dat Facebook “selectief” haar nieuws verdeelt onder mijn “vrinden” heb ik besloten minder in Facebook te investeren en meer op mijn eigen website en natuurlijk instagram.

Afgelopen maanden veel mogen fotograferen en ontmoeten. Gezinnen, lookbooks, nieuwe producten, kleine en grote mensen, Missen, modellen kortom teveel om in 1 nieuwe blogpost te vatten. Maar 1 ding zal ik beloven! Ik ga weer meer posten op mijn blog! Allen eerst de allerbeste wensen voor 2017 en misschien tot snel!

2017 startte, zoals de laatste 6 jaar, met de start van het Grolse Nieuwjaarsbal in de Callixtus Kerk. Blijft echt geweldig om vast te leggen.
Michaël Lammers bedankt voor het vertrouwen. 2 Januari wordt ik elk jaar een beetje ouder en mijn verjaardag starten bij de Grols’n blijft wel speciaal!

De komende tijd zullen er een aantal zaken gaan veranderen bij Dutchfoto. Mijn focus zal meer op (gezins) Portretten, Mode & New Faces, Fine Art en Event fotografie gaan liggen.
Daarnaast ga ik de komende tijd veel nieuw vrij werk maken. Dat heb ik het laatste jaar ontzettend gemist. Vrij werk t.b.v. mijn nieuwe Portfolio maar ook tbv de verkoop.

Wil dit jaar een exclusieve, Fine Art lijn op gaan zetten met unieke beelden op basis van exclusiviteit (aantal oplage’s) en natuurlijk op basis van Beeld.
Hierover komende week meer.

Op naar een fantastisch gaaf 2017! Mag ik je daar ontmoeten?
Volg mij dan in ieder geval op Instagram, leuk je daar weer te ontmoeten

groet
Lawrence

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -