D U T C H F O T O

Beatbanging Headshaking Electrorock www.elephantinc.nl

Enige tijd geleden vroegen Timo, Thies en Niels mij al voor deze sessie. Daarvoor had ik al de headshots en groepsfoto’s gemaakt voor hun reeks van Try-outs. Voor de officiële foto’s wilden ze graag een filmische look hebben en uitstralen dat juist ook in de Achterhoek nieuwe verfrissende muziek ontstaat. Lekker authentiek dus!

Welnu: Bovenstaand de officiële band foto van Elephant Inc. We hebben een echt ouderwets boertje bereid gevonden een middag zijn land en schuurtje af te staan voor deze shoot. Ook typisch Achterhoekse gastvrijheid! Niets is hier onmogelijk!

Met een complete studioset hebben we buiten tussen de regen door een vette serie neergezet en heb ik precies de look neergezet die gewenst was!
Voor de liefhebbers: Aanstaande zondag 1e pinksterdag spelen ze op het “Over de Top” Festival in Lichtenvoorde. Voor alle andere gig’s kijk vooral op de website van Elephant Inc.

Elephant Inc.
is Timo Pennings (leadzang, mic fx en basgitaar), Thies Rademaker (gitaar en synthnoise fx) en Niels Houwer (drums). De band heeft zijn roots in de Achterhoek.

De driemansformatie Elephant Inc. combineert elementen uit dance, hiphop en rock tot een opvallende cross-over. ‘Beatbanging headshaking electrorock’ met een groots en fris geluid, dat zich misschien nog het beste laat omschrijven als een explosieve mix van de dansbaarheid van Jamiroquai met de vunzigheid van Nine Inch Nails.

Als een losgeslagen kudde olifanten stampt Elephant Inc. de porseleinkast binnen. In een energieke liveshow sleept de act zijn publiek mee in een achtbaan van pompende basslines, stuwende drums en messcherpe recht-in-je-gezicht hooks. Stilstaan is onmogelijk en verzet is zinloos: Elephant Inc. laat het zweet van het tentzeil druipen!

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *