D U T C H F O T O

Mag ik u ontmoeten?

Ik ben Lawrence Mooij | Dutchfoto

Fotografie is voor mij ontmoeten..
en dat voor eeuwig vastleggen

Mijn naam is Lawrence Mooij, onder de naam: "Dutchfoto" ben ik al sinds 2007 professioneel fotograaf maar bovenal vader van 2 prachtige dochters.

In dit hoekje van mijn website kan ik natuurlijk gaan vertellen dat u juist mij moet boeken als fotograaf..., maar zo ben ik niet. Ik ben niet de standaard fotograaf als het gaat om portret-, bruids- en evenement-fotografie. Dat klinkt heel raar maar mijn fotografische wereld bestaat uit lijnen, authenticiteit en emoties, juist deze kleine dingen worden door de meesten snel gemist. Dat zijn voor mij de magische beelden die ik zoek. Mijn camera begrijpt wat ik zie, lees en interpreteer. Een prachtig werktuig om precies vast te leggen wat voor mijn ogen gebeurt.

Heb je een uitdaging voor me? #durfjijdancontactoptenemen!

Sinds mijn 12e ben ik al gefascineerd door fotografie. Tijdens een basisschoolthema op pad gestuurd met een simpele camera. Film erin en “schieten” maar. Uiteindelijk werd een stuk wit papier in de donkere kamer het beeld dat ik voor had. Mijn fotografische zoektocht eindigde uiteindelijk bij de Foto Academie Rotterdam. Naast digitaal fotografeer ik ook nog lekker ouderwets: Analoog. Kenmerkend in zijn stijl is Klassiek, Puur en Modern.

Ik wil graag mensen vastleggen zoals ze zijn. Niets meer niets minder.

Mijn vrij werk omvat foto's die een geënsceneerd, conceptueel en illustratief donker randje hebben.