D U T C H F O T O

 

De laatste tijd druk geweest met o.a. nieuwe collectie’s, commerciële opdrachten en veel Kidzz sessie’s. Weinig tijd gehad om mijn blog bij te houden. Maar ik heb me zelf nu wel gesteld om minimaal elke week mijn blog, Facebook en Twitter / Instagram bij te houden.

Dus zet je schrap voor een wekelijkse dosis Dutchfoto “zondvloed” info. Dat kan zijn wat ik gedaan heb, mijn nieuwe ideeën maar vooral veel foto’s.

De afgelopen 2 maanden veel in Duitsland geweest voor de opzet van nieuwe posters van alle deelnemers aan de VideoDays in Duitsland. Dit zijn Youtube artiesten met wel meer dan 2.000.000 volgers!! Zeg maar de grote “Knolpowers” van Duitsland.

Een wereld die mij niet zo bekend is maar waar de jeugd van tegenwoordig helemaal idolaat van is. Voor Reinders Poster GmbH een 20 tal nieuwe posters gemaakt voor deze speciale Youtube dagen genaamd Videodays. Een ontzettend leuke samenwerking waar je meer van gaat horen.

Daarnaast de Campagne van Nozem Oil afgerond. Nozem Oil het smerig lekkere drankje dat je eerst nog op de Zwartecross zag maar dat nu ook landelijk in supermarkten en slijterijen aan het doorbreken is.

Voor deze campagne hebben we gebruik gemaakt van o.a. een prachtige oldtimer en “brommert” van Hendrik Jan Lovink. Geweldig toch dat hij zoiets gewoon heeft staan.
Ontzettend leuke campagne om te doen en binnenkort het resultaat in meerdere media.

Kidzz sessie’s, zo fantastisch gaaf om te doen! Vaak willen ze na afloop helemaal niet meer naar huis en blijkt foto’s maken toch echt wel heel leuk!

Goed weekend!!

Share this story

COMMENTS Expand -