D U T C H F O T O

Thijs en Ilse trouwden op 29 april 2013. Mijn “trouw”seizoen startte dit jaar met dit spetterend en gezellige paar. Ilse kende ik natuurlijk al en Thijs nu ook inmiddels 2 jaar. Echter de verrassing was groot toen Ilse mij belde met de mededeling of ik hun trouwen wilde vastleggen. Wist niets van de plannen die ze voor de 29e hadden. Altijd leuk om zo verrast te worden. En dan is mijn antwoord “JA”!

‘S morgens werd snel voor de wet alles getekend in het Gemeentehuis en daarna alles gereed gemaakt voor de ceremonie, middagfeest en de grote afsluiter die avond in Beneman Vragender.

Thijs en Ilse zijn nogal “drukke” baasjes…. Ilse met haar bakkerszaak en Thijs als “Mechanic” voor Petar Petrov in het Kemea Reytec Yamaha Racing Team. Thijs reist hiervoor de halve wereld rond om het team tijdens de internationale cross wedstrijden bij te staan. Dus de voorbereidingen liepen meestal via Ilse. En of de 29e ging lukken was ook nog spannend. Thijs kwam namelijk de zondag vooraf pas weer thuis……. Maar alles liep gesmeerd!

Mijn enigste opdracht die dag… geen standaard plaatjes… Heerlijk toch om zo de vrije hand te krijgen. Samen met de jongens van beide kwam dat ook heel goed uit!
Thijs en Ilse, Bo, Dean, Djea en Kian heel veel geluk samen en bedankt voor de goede zorgen en de supergezellige dag!

Zo wil ik elk trouwseizoen wel starten!

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *