D U T C H F O T O

Ik krijg veel vragen omtrent mijn bewerkingen in Photoshop, aansturing modellen en mijn gebruikte studio technieken. Daarvoor zal ik verschillende workshops geven in 2015 om mijn “keuken” te openen voor iedereen die geïnteresseerd is.

–  4 april 2015 – 2 mei 2015 | Workshop Portret en model Fotografie
– 18 april 2015 – 16 mei 2015 | Workshop Beauty & Fashion Retouche Photoshop [Nieuw!!]
– 30 mei 2015 – 6 juni 2015 | Studio Fotografie [werken met licht & settings in de studio]

De basis voor o.a. een goede retouche van o.a. Beauty portretten ligt vooral in een goede basis qua belichting en modelkeuze. Dit maakt dat je Beauty fotografie ook echt uit de verf komt. Vaak hoor ik de opmerking dat “fixen” we wel in Photoshop….

Niet dus. Een slecht belichte foto en een verkeerde keuze in model zet je echt niet meer recht in Photoshop! Een goede basis en keuze maakt echt je foto en Photoshop kan er nog meer uithalen. Fotograferen en bewerken zijn beide mijn favoriete onderdelen na een shoot.

Mijn Beauty Retouche technieken en Studio workshops gaan vooral in op bovenstaand en de keuze uit de juiste technieken voor elke foto. Huidbewerkingen blijven voor elk model iets unieks en een standaard werkwijze in retouche is niet altijd de juiste keuze.

Voorwaarde is dat het geen “plastiek” ogend eindresultaat mag worden maar dat de huidstructuur intact blijft. Hiervoor gebruik ik de “Frequency Separation” techniek die alle huidstructuren intact houden. Een krachtige werkwijze die je verzekerd van een prachtige resultaat. Daarbij komen veel tips en trucjes om je beeld “af” te maken.

In zowel mijn Photoshop Retouche Workshops en in mijn Studio / Model Workshops kan ik op individuele vragen hierop ingaan en je alle In & Outs geven. Kijk voor mijn Workshop 2015 overzicht op deze link.

Wil u graag ontmoeten tijdens 1 van mijn workshops!

Share this story

COMMENTS Expand -